2 zile Hands on
(pana la 45 locuri)
Taxele achitate NU se returneaza
250 EUR1250 lei
2 zile Hands on
(10 locuri pentru rezidenți) *este olbigatoriu să aveți dovada de rezident la fața locului

650 lei
*Toate costurile mai sus menționate includ TVA!
Manifestarea o să fie creditată de către Colegiul Medicilor din România.

Taxele se pot achita online direct pe site-ul manifestării: www.nvu.academy.medical-congresses.ro

Sau

Taxele  se pot achita prin transfer bancar (taxele bancare vor fi suportate de participant), cu datele de mai jos:

  • Beneficiar: SC PALOMA TOURS SRL
  • Cont IBAN: RO54BTRLRONCRT0499590201; Banca: Banca Transilvania

După efectuarea plății prin transfer bancar, vă rugăm să vă înregistrați și online, completând formularul de mai jos și să transmiteți dovada de plată pe adresa de email adina.nosa@pproevents.com .

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați organizatorilor:

Paloma Tours

Adina Nosa: adina.nosa@pproevents.com 

Termen limită înregistrare online: 06.10.2024, ora 23:59

Selectați reperul*

Informații participant

-
Introduceți CUIM-ul, aflat pe certificatul de la CMR. Acesta este folosit pentru acordarea punctelor EMC aferente.

Informații facturare

Metoda de plată

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PALOMA TOURS SRL  colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com